1) Datele de identificare ale Vânzătorului

Denumire: Neyto Mobile SRL

Sediu:  Calea Cisnădiei, nr. 32

CUI: 40961211

ONRC. F32/909/2019

E-mail: keys4pcs@gmail.com

(Denumit in continuare “Vânzătorul”)

2) Prevederi generale

2.1 Acești “Termeni si Condiții” (denumiți in continuare “Termeni si Condiții”) ai Vânzătorului modifica drepturile si obligațiile reciproce generate de/sau privitoare la contractul de vânzare-cumpărare (denumit în continuare “contract de vânzare-cumpărare”) încheiat intre Vânzător și altă persoană (denumit în continuare “Cumpărător”) prin magazinul online al Vânzătorului. Magazinul online este operat de către Vânzător prin website-ul – www.kesy4pcs.ro (denumit in continuare “Website”), și prin intermediul interfeței website (denumita in continuare “interfața website”) și alte mijloace de comunicare menționate în acest Website.

2.2 Cumpărătorul poate fi:

2.2.1 Consumator, care are toate drepturile descrise în continuare, oricând beneficiind de cel puțin minimul garantat de legislația națională.

2.2.2 Persoana juridică /profesionist neconsumator, care are toate drepturile descrise în continuare, oricând beneficiind de cel puțin minimul garantat de legislația naționala.

2.3 Acești termeni și condiții sunt parte integrală a Contractului de Vânzare – Cumpărare. Prin plasarea comenzii, Cumpărătorul declară că este de acord cu și acceptă termenii si condițiile.

2.4 Toate documentele sunt transmise Cumpărătorului la adresa lui de email așa cum este prevăzută în contul sau de utilizator sau în comanda (în cazul în care comanda nu este trimisă prin intermediul contului de utilizator al Cumpărătorului).

2.5 Acești termeni și condiții pot fi modificați prin Contract de Vânzare – Cumpărare individual. Prevederile modificate prin Contractul de Vânzare – Cumpărare individual prevalează termenilor și condițiilor.

2.6 Acest contract este creat, interpretat, aplicat și supus legilor Uniunii Europene, fără a se recurge la regulile privind conflictul de legi.

2.7 Toate disputele generate de / sau privind acest Contract de Vânzare – Cumpărare, care include acești termeni si condiții se supun instanței cu competența generală asupra Vânzătorului.

2.8 „Termenii si Condițiile” pot fi modificate de către Vânzător. Aceasta prevedere nu trebuie să afecteze drepturile și obligațiile generate după perioada de aplicabilitate a versiunii anterioare a Termenilor si Condițiilor. Cumpărătorul care nu este de acord cu schimbarea Termenilor și Condițiilor este obligat sa îl notifice pe Vânzător cu privire la dezacordul sau privind modificarea „Termenilor si Condițiilor” sau sa denunțe unilateral contractul pentru acest temei. Versiunea curenta a Termenilor și Condițiilor este disponibilă pe website-ul Vânzătorului.

3) Produse

3.1 În cadrul acestor Termeni și Condiții termenul „Bunuri” are acest sens: codul de activare pentru licența software distribuita Cumpărătorului digital sau in mod fizic.

3.2 Orice exemple, desene, reclame produse de către Vânzător si orice ilustrații conținute in cataloagele Vânzătorului sunt produse pentru unicul scop de a furniza o imagine aproximativa a Bunurilor descrise în acestea. Imaginile au doar scop informativ.

4) Procedura de comandă

4.1 Consumatorul trebuie să completeze comanda în scopul efectuării unei comenzi. Comanda poate fi plasata printr-un cont de utilizator sau prin e-mail. Comanda necesită în principal următoarele informații:

4.1.1 Bunurile comandate – cantitate, versiune, variante, daca este cazul.

4.1.2 Modalitatea plații Bunurilor comandate, detaliile modului de livrare dorit pentru Bunurile comandate.

4.1.3 Informații cu privire la costurile asociate cu livrarea Bunurilor (aceste informații sunt denumite in continuare “comanda”).

4.2 Vânzătorul are întotdeauna dreptul sa solicite Cumpărătorului informații suplimentare (de exemplu in forma scrisa sau telefonic).

4.3 Contacte pentru comanda:

Website: www.kesy4pcs.ro

E-mail: keys4pcs@gmail.com

4.4 Program de funcționare: non-stop pentru comanda prin website si asistenta tehnica prin email. Programul de funcționare pentru servicii telefonice clienți este de Luni până Vineri între orele 10:00 – 18:00.

5) Încheierea contractului

5.1 Comanda se consideră acceptată atunci când Vânzătorul emite o acceptare scrisă (denumită în continuare “Acceptarea comenzii”) transmisă Cumpărătorului prin e-mail la adresa de e-mail inclusă în Comanda lui.

5.2 Vânzătorul este obligat să emită și să transmită Acceptarea comenzii în termen de 48 de ore după ce Comanda a fost comunicată de către Cumpărător Vânzătorului sau Comanda este considerata revocată.

5.3 După predarea Acceptării comenzii Cumpărătorului, Contractul de Vânzare – Cumpărare poate fi modificat numai prin acordul ambelor parți.

5.4 Daca Cumpărătorul este consumator, Contractul de Vânzare – Cumpărare este emis în limba romana, în celelalte cazuri Contractul de Vânzare – Cumpărare este emis în limba romana, sau în engleză la cerere.

5.5 Originalul Contractului de Vânzare – Cumpărare se păstrează in arhiva Vânzătorului pe o durată de minim 1 an.

5.6 Cumpărătorul dobândește dreptul de proprietate asupra Bunurilor prin plata integrală a prețului de cumpărare.

6) Documente

6.1 Toate documentele privitoare la procedura de contractare sunt arhivate de către Vânzător în format electronic.

7) Contul utilizatorului:

7.1 Contractul de Vânzare – Cumpărare poate fi realizat prin intermediul contului utilizatorului deținut de către Consumator. Contractul de vânzare – cumpărare poate fi realizat și fără folosirea unui cont al utilizatorului.

7.2 Cumpărătorul poate accesa propria interfață a utilizatorului după înregistrarea pe website-ul Vânzătorului. De la interfața (denumită în continuare “cont de utilizator”) sa de utilizator, Cumpărătorul poate comanda bunuri.

7.3 Atunci când creează contul utilizatorului în website și comandă Bunuri, Cumpărătorul este obligat să furnizeze informații sincere și corecte și declară că este de acord cu procesarea datelor furnizate, de către kesy4pcs.ro. Cumpărătorul este obligat să păstreze toate datele furnizate în contul utilizatorului corecte și actualizate. Datele furnizate de către Cumpărătorul în contul utilizatorului și în timpul procedurii de comandă se presupun, de către Vânzător, că sunt corecte și actuale.

7.4 Accesul la contul utilizatorului este protejat cu numele utilizatorului și parola. Cumpărătorul este obligat să păstreze confidențialitatea privind informațiile necesare accesului la contul utilizatorului.

7.5 Cumpărătorul nu trebuie să permită folosirea contului utilizatorului de către terți.

7.6 Vânzătorul nu este răspunzător pentru prejudiciile produse de încălcarea obligațiilor prevăzute la art. 7.4 si 7.5. ale acestor Termeni și Condiții.

7.7 Vânzătorul poate șterge contul utilizatorului, în special daca acesta nu a fost folosit in ultimii doi ani, sau dacă a încălcat Termenii și Condițiile.

7.8 Cumpărătorul este de acord cu faptul că uneori contul utilizatorului nu este accesibil, de obicei când hardware-ul și software-ul Vânzătorului sunt supuse mentenanței de către aceasta sau de către terți.

8) Preț

8.1 Interfața web furnizează informații despre Bunuri, inclusiv prețurile bunurilor individuale. Prețurile Bunurilor includ TVA și toate taxele. Prețurile Bunurilor sunt valabile atâta timp cât sunt afișate pe website. Această prevedere nu limitează dreptul Vânzătorului de a încheia Contract de Vânzare – Cumpărare în condiții negociate individual.

8.2 Prețul afișat pe website nu include ambalajul și costul transportului, și nici spezele pentru tipul de plata ales. Costuri suplimentare pot fi aplicabile.

8.3 Prețul recomandat afișat pe Website declară prețul care poate fi același pentru produsul obținut de pe piața.

8.4 Dacă prețul produsului se modifica în timp ce comanda este procesată, Cumpărătorul va plăti prețul care a fost valabil în momentul efectuării comenzii.

9) Garanție

9.1 Vânzătorul asigură o garanție de bună funcționare a produsului timp de 12 luni daca Cumpărătorul activează produsul cumpărat în perioada specificată în descrierea fiecărui produs.

9.2 Ca probă a cumpărării, pentru procedura de garanție, vă rugăm să păstrați toate materialele și accesoriile furnizate împreuna cu produsul, în special factura fiscală.

9.3 Licențele achiziționate trebuie activate în termen de 30 zile de la achiziționarea lor, dacă sunteți în imposibilitatea de a face acest lucru în următoarele 30 zile, vă rugăm să le achiziționați atunci când puteți face acest lucru. Pentru licențele cu asociere prin contul personal de Microsoft nu este necesara instalarea acestora in intervalul de 30 zile ci doar introducerea acestora în contul online Microsoft în decurs de 30 de zile, instalarea acestora se poate face oricând se dorește.

10) Opțiuni de plata

10.1 Modalitatea de plata Online cu card bancar prin Stripe(Visa/Maestro/Mastercard). Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard. Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Transfer bancar în contul bancar al Vânzătorului (denumit in continuare “Contul Vânzătorului”)

Plata la livrare (denumit in continuare “PLL”)

10.2 Costul livrării și ambalajului, precum și transportul, sunt declarate în timpul procedurii de comandă și pot fi schimbate.

10.3 În cazul plații PLL, prețul vânzării este datorat la momentul predării bunurilor. În cazul plații prin sistem de plăti online, plata trebuie să fie efectuată imediat după încheierea contractului, altfel nu va fi procesata de către Vânzător și cumpărarea va fi considerată revocată.

10.4 În cazul transferului bancar, plata trebuie efectuată în termen de 5 zile de la încheierea Contractului de Vânzare – Cumpărare. Cumpărătorul este obligat să declare detaliile bancare ale plații. Obligația Cumpărătorului de a efectua plata bunurilor comandate este executată atunci când Vânzătorul primește plata în contul bancar specificat.

10.5 Vânzătorul are dreptul, mai ales atunci Cumpărătorul nu furnizează informații suplimentare (art. 3.6), să solicite plata prețului integral al cumpărării înainte de trimiterea bunurilor către Cumpărător.

10.6 Voucherele și reducerile aplicabile pentru bunuri nu se pot combina, daca nu este specificat altfel.

10.7 Vânzătorul nu este plătitor de TVA. Vânzătorul emite factura după plata integrală a prețului. Factura se trimite la adresa de e-mail a Cumpărătorului.

11) Modalități de livrare

11.1. Bunurile sunt livrate Cumpărătorului la adresa prevăzută în comanda și în modul ales de către Cumpărător în comandă, dacă nu se specifică altfel.

11.2 Mai puțin în cazul în care Contractul de Cumpărare prevede altfel, obligația Vânzătorului de a trimite Bunurile Cumpărătorului este generată la data plații integrale a prețului de cumpărare, dacă plata a fost încasata de către Vânzător înainte de ora 12:00 Ora Locala. Aceasta prevedere nu se aplică în cazul plații la livrare.

11.3 Bunurile tangibile se livrează prin curier cu livrare specială mai puțin în cazul în care s-a agreat altfel.

11.3.1 Bunurile sunt expediate de către Vânzător în ziua în care Contractul de Vânzare – Cumpărare este încheiat (dacă este încheiat înainte de ora 12:00) și Cumpărătorul și-a executat obligația de plată a prețului sau a ales opțiunea de plată la livrare.

11.3.2 Timpul estimat de livrare este de maxim 3 zile lucrătoare.

11.3.3 Cumpărătorul nu este obligat sa accepte niciun pachet care prezintă semne de degradare.

11.3.4 In cazul in care Cumpărătorul primește un pachet incomplet sau degradat, acesta este obligat să informeze imediat transportatorul, precum și pe Vânzător la kesy4pcs.ro

11.4 Livrarea electronică a software-ului (ESD):

11.4.1 Livrarea electronică a software-ului exclude opțiunea plații la livrare.

11.4.2 Cheia electronică a software-ului este trimisă în termen de 48 de ore după îndeplinirea de către Cumpărător a obligației de plată a prețului.

11.5 Bunurile nu pot fi ridicate personal.

11.6 În cazul în care modalitatea de transport este negociată în temeiul unei cerințe a Cumpărătorului, Cumpărătorul își asumă riscul și costurile adiționale asociate acestei modalități de transport.

11.7 Dacă Vânzătorul trebuie să livreze Bunurile într-un loc prevăzut de către Cumpărător în comandă, Cumpărătorul este obligat să primească bunurile la livrare.

11.8 În cazul livrărilor succesive sau a livrării prin alte modalități decât prevăzute în comandă, Cumpărătorul este obligat să plătească costurile asociate livrării repetate sau costurile asociate cu alte modalități de livrare.

12) Returnarea produsului

Pentru Licențe pe suport fizic (DVD, USB) de tip Box sau FPP:

12.1 Cumpărătorul, dacă este consumator, conform art. 9 alin. 1 din OUG 34/2014, beneficiază de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. 3 si la art. 14. În cazul licențelor electronice posibilitatea de retur nu este posibila, daca întâmpinați probleme contactați departamentul de asistenta la adresa keys4pcs@gmail.com.

12.2 Vânzătorul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea Cumpărătorului, fără întârziere nejustificată și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retur a produsului in conformitate cu art. 11 din OUG 34/2014. Banii vor fi returnați în contul bancar Cumpărătorului.

12.3 Vânzătorul nu este obligat să returneze banii, dacă declarația Clientului nu este completată și semnată de către Cumpărător sau oricare dintre componentele cheie ale Bunurilor (cum sunt certificatul de autorizare sau certificatul electronic) lipsește, deoarece Bunurile se consideră astfel deteriorate ireversibil.

12.4 Vânzătorul nu este obligat să restituie prețul integral pentru Bunuri, dacă bunurile sunt deteriorate (desigilarea, desfacerea, deteriorarea produsului).

12.5 Cadourile obținute împreuna cu Bunurile trebuie returnate dacă bunurile principale sunt returnate.

12.6 Adresa sediului Vânzătorului pentru returnare de produse sau renunțare este: Calea Cisnădiei, nr. 32, Sibiu.

12.7 Articolele 12.1 – 12.6 nu se aplică persoanelor juridice. Renunțarea la contract a Cumpărătorului, care este persoană juridică, nu este posibilă, cu excepția faptului când legislația statului prevede altfel.

12.8 Prin desfacerea, desigilarea sau deteriorarea produsului se va pierde dreptul de a-l returna.

Pentru Licențele Electronice ESD:

12.9 Cheia de activare a unei licențe electronice este unica. În cazul licențelor cu activare online, în momentul în care ați activat-o pe un PC/Mac acea cheie nu mai poate fi folosită de altcineva. În cazul licențelor cu asociere în contul personal Microsoft, în momentul în care ați asociat-o contului dvs. personal Microsoft acea cheie nu mai poate fi folosită de altcineva. Din acest motiv licențele electronice NU pot fi returnate.

12.10 Contactați-ne pe keys4pcs@gmail.com dacă există orice probleme tehnice, de funcționare sau de activare a licențelor și dacă acestea nu se pot soluționa cererea de stornare sau de anulare se va aplica.

13) Protecția datelor cu caracter personal

13.1 Protecția datelor cu caracter personal ale Cumpărătorului, persoana fizică, este prevăzută de legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 privind protecția datelor cu caracter personal.

13.2 Cumpărătorul este de acord sa îi fie procesate datele personale, adică: numele, adresa, numărul de identificare, numărul de identificare fiscală, adresa de e-mail, număr de telefon etc. (denumite în continuare în mod colectiv “date cu caracter personal”).

13.3 Cumpărătorul este de acord cu procesarea datelor cu caracter personal de către Vânzător în scopul realizării drepturilor și executării obligațiilor izvorând din Contractul de Vânzare – Cumpărare, precum și în scopul menținerii contului de utilizator. În cazul în care Cumpărătorul nu decide altfel, Cumpărătorul este de acord, de asemenea, cu procesarea datelor cu caracter personal de către Vânzător în scopul trimiterii de mesaje comerciale și informații Cumpărătorului. Consimțământul pentru procesarea datelor cu caracter personal, în integralitatea sa prevăzut în acest articol,  este o condiție care ar determina imposibilitatea încheierii Contractului de Vânzare – Cumpărare.

13.4 Cumpărătorul acceptă răspunderea de a declara corect și sincer datele cu caracter personal și de a le menține actuale. Cumpărătorul accepta de asemenea răspunderea de a informa fără întârziere Vânzătorul în cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal declarate se modifică.

13.5 Datele cu caracter personal ale Cumpărătorului sunt furnizate transportatorilor cu scopul unic de a se livra bunurile comandate. Datele cu caracter personal ale Cumpărătorului nu sunt transmise terților fără acordul prealabil al Cumpărătorului.

13.6 Datele cu caracter personal pot fi păstrate o perioada nelimitata. Datele cu caracter personal vor fi procesate electronic într-un mod automat sau în mod neautomat.

13.7 Cumpărătorul confirmă că informațiile personale sunt corecte și că toate datele cu caracter personal au fost furnizate voluntar Vânzătorului.

13.8 În cazul în care Cumpărătorul consideră că Vânzătorul sau procesatorul (art. 13.5) efectuează procesarea datelor sale cu caracter personal într-un mod care nu este corespunzător pentru protecția vieții private a Cumpărătorului sau este contrar legii, în special în condițiile în care datele cu caracter personal nu sunt potrivite pentru scopul procesării, poate:

13.8.1. să solicite Vânzătorul sau procesatorului explicații.

13.8.2. să solicite Vânzătorului sau procesatorului să rectifice situația.

13.9 In cazul în care Cumpărătorul solicită informații privind procesarea datelor sale cu caracter personal, Vânzătorul trebuie să furnizeze aceste informații.

13.10 Dacă legislația naționala prevede astfel, consumatorul își poate retrage acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal. Retragerea trebuie să fie efectuată prin e-mail trimis la adresa Vânzătorului. Vânzătorul sau alt procesator de date, care a obținut datele de la Vânzător, trebuie să înceteze imediat procesarea datelor cu caracter personal ale parții care se retrage.

13.11 Cumpărătorul este de acord să primească informații privind bunurile, serviciile sau compania Vânzătorului la adresa sa de e-mail. Cumpărătorul este de acord să primească mesaje comerciale ale Vânzătorului la adresa sa de e-mail.

13.12 Cumpărătorul este de acord cu salvarea așa-numitelor cookies în calculatorul său. În care este posibil ca întreaga procedură de comandă și toate drepturile și obligațiile Vânzătorului izvorând din Contractul de Vânzare – Cumpărare, fără necesitatea salvării cookies în calculatorul Cumpărătorului, Cumpărătorul poate renunța la acordul de salvare a cookies în calculatorul sau.

13.13 În momentul plasării unei comenzi fie prin website-ul www.kesy4pcs.ro fie prin alte mijloace, Cumpărătorul este înscris automat în baza de date și este eligibil să primească informații privind bunurile, serviciile sau compania Vânzătorului la adresa de e-mail furnizată de către Cumpărător. Cumpărătorul poate să solicite în orice moment (înainte, sau după plasarea comenzii) încetarea trimiterii de email-uri de orice tip. Prin plasarea oricărei comenzi  prin website-ul www.kesy4pcs.ro fie prin alte mijloace, Cumpărătorul declară ca acceptă aceste condiții.

14) Drepturi cu privire la funcționarea defectuoasa

14.1 Drepturile și obligațiile parților privind funcționarea defectuoasă trebuie să fie guvernată de către legislația naționala a Cumpărătorului dacă acesta este consumator, sau de legislația Uniunii Europene, în cazul în care Cumpărătorul este persoană juridică.

14.2 Cumpărătorul este obligat să informeze Vânzătorul cu privire la funcționarea defectuoasă, precum este prevăzut mai jos, în termen de maxim 14 zile de la descoperirea acesteia, dar nu mai târziu de 30 de zile de la cumpărare. Orice raportare a funcționarii defectuoase efectuate după 30 de zile de la cumpărare nu va fi acceptată de către Vânzător.

14.3 Vânzătorul este obligat către Cumpărător să furnizeze bunuri fără defecte la livrare. În particular, Vânzătorul este răspunzător către Cumpărător, la momentul la care acesta preia bunurile.

14.3.1 Bunurile au proprietățile prevăzute de către parți, iar in absența unei astfel de prevederi, au acele proprietăți pe care Vânzătorul le-a descris sau pe care Cumpărătorul le aștepta data fiind natura bunurilor în cauza și reclama efectuată de către Vânzător.

14.3.2 Bunurile sunt potrivite pentru a fi folosite în scopul declarat de către Vânzător sau pentru care astfel de lucruri sunt în mod obișnuit folosite.

14.3.3 Calitatea și designul Bunurilor corespund modelului sau exemplului agreat dacă această calitate sau design au fost determinate în baza unui model sau exemplu agreat.

14.3.4 Cantitatea, masurile și masa Bunurilor

14.4 Vânzătorul declară expres că este singurul proprietar al Bunurilor și că în această Vânzare – cumpărare a îndeplinit toate obligațiile impuse de vânzarea – cumpărarea acestui tip de bunuri.

14.5 În cazul în care există un defect în termen de șase luni de la predare, bunul este prezumat ca fiind deja defect la livrare.

14.6 Drepturile izvorând din funcționarea defectuoasă trebuie exercitată de către Cumpărător la sediul Vânzătorului.

14.7 În cazul în care Cumpărătorul denunța unilateral Contractul de Vânzare – Cumpărare, Cumpărătorul are obligația să trimită Vânzătorului o notificare de denunțare unilaterala și declarația care prevede că Vânzătorul a dezinstalat din calculatorul sau licența software cumpărata (“Declarația clientului”). Formularul de declarație se poate descarcă de pe website-ul Vânzătorului (vezi art. 12.5). În cazul neîndeplinirii acestei obligații, denunțarea Contractului de Vânzare – Cumpărare este considerată inexistenta, iar Vânzătorul este îndreptățit să aleagă dreptul izvorând din funcționarea defectuoasă.

14.8 Orice drepturi și obligații ale parților privind răspunderea pentru funcționarea defectuoasă pot fi modificate de către Procedura Vânzătorului privind Reclamațiile.

15) Administrarea plângerilor si soluționarea disputelor

15.1 În cazul izvorârii vreunei dispute din contract, Cumpărătorul trebuie să contacteze departamentul de servicii pentru clienți al Vânzătorului, disponibil la:

E-mail keys4pcs@gmail.com

15.2 În cazul în care consumatorul nu este mulțumit cu soluția la problema survenita, poate vizita website-ul http://ec.europa.eu/odr, unde poate trimite reclamație si cerere de dezdăunare.

16. Prevederi finale

16.1 Dacă oricare prevedere a Termenilor și Condițiilor este sau devine lipsită de valabilitate sau neaplicabilă, aceasta trebuie înlocuita cu o prevedere având înțeles similar. Lipsa de valabilitate sau aplicabilitate a uneia sau a mai multor prevederi nu afectează valabilitatea celorlalte prevederi. Modificările la Contractul de Vânzare – Cumpărare sau la Termeni și Condiții trebuie efectuate in scris.

Kesy4pcs.ro

Neyto Mobile SRL

Sediu: Calea Cisnădiei, nr. 32

Nr. de identificare al companiei: 40961211

ONRC. 32/909/2019

e-mail: keys4pcs@gmail.com